fbpx
0

Etsi tuotteita

Yleistä

www.sukkasukka.fi on Ilomo Oy:n (Y-Tunnus: 3275578-2) omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Nämä ehdot (Käyttöehdot) koskevat www.sukkasukka.fi -sivuston käyttöä. Kun vierailet verkkosivustolla ja käytät sitä, hyväksyt ehdot.

Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä jatka www.sukkasukka.fi -sivuston käyttöä.

Muutokset käyttöehtoihin ja verkkosivustoon

Saatamme päivittää tämän verkkosivuston käyttöehtoja ajoittain. Pakollisiksi katsotuista muutoksista ilmoitamme käyttäjille julkaisemalla muutokset verkkosivulla tai lähettämällä sähköpostia. Käyttäjät ovat vastuussa tehtyjen muutosten tarkistamisesta ja perehtymisestä.

Paremman palvelun tarjoamiseksi saatamme tehdä muutoksia verkkosivuille. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia verkkosivustoon ilman ennakkoilmoitusta, jos katsomme sen tarpeelliseksi.

Käyttämällä verkkosivustoa tai palveluitamme muutosten jälkeen hyväksyt uudet ehdot.

Käyttäjätili

Käyttäjät voivat luoda käyttäjätilin. Tilin omistaminen antaa Käyttäjälle mahdollisuuden nähdä yleiskatsauksen tilauksista ja tehdä muutoksia tilitietoihin.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme, jos haluat tietää lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Tekijänoikeusilmoitus

Verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla immateriaalioikeuksilla ja sopimuksilla. Ilomo Oy ei esitä omistusoikeutta millekään kolmannen osapuolen tekijänoikeuksiin, jotka esiintyvät tällä sivustolla. Käyttäjille ei myönnetä oikeutta käyttää Verkkosivuston sisältöä millään muulla tavalla kuin Käyttöehtojen mukaisesti.

Ellei toisin mainita, Verkkosivustolla olevien tavaramerkkien, logojen tai muun sisällön jäljentäminen, muokkaaminen, julkaiseminen, käsittely ja muu käyttö edellyttää Ilomo Oy:n tai muiden oikeudenhaltijoiden etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Vastuun rajoitus

Kaikista yrityksistämme huolimatta emme voi taata sivuston virheetöntä toimintaa tai saatavuutta.

Emme takaa, että kaikki tuotteiden kuvaukset, kuvat, valokuvat, hinnat tai muut Palveluissa olevat tiedot ovat täydellisiä tai virheettömiä. Huomaa myös, että sivustolla näkyvät tuotteiden koot ja painot ovat likimääräisiä.

Huomioithan, että ellei verkkosivuilla toisin mainita, toimitusarviot ovat vain arvioita. Ne eivät ole taattuja toimitusaikoja, eikä niihin pidä luottaa sellaisenaan.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka johtuvat verkkosivuston tai verkkosivustolla olevien tietojen käytöstä, olipa kyse sitten suorista tai välillisistä vahingoista.

Back to Top
Tuote on lisätty ostoskoriin
Verified by MonsterInsights