fbpx
0

Etsi tuotteita

       Tavoitteenamme on saada enemmän hymyä ihmisten kasvoille, tuoda enemmän värejä ihmisten elämään ja tarjota erityinen tapa ilmaista rakkautta itsellemme, perheellemme ja ystävillemme.

Elämä liikkuu eteen päin, tilanteet muuttuvat, meillä on ylä- ja alamäkiä. Kun ympärillämme on perhe, ystävät ja rakkaat, joiden kanssa jakaa elämää, tekee se elämästä aina kevyempää ja iloisempaa. 

Nykyään on helppo ilmaista tunteitamme toisia kohtaan sanoin, mutta niiden näyttäminen teoissa ei ole aina niin helppoa.

Elämä/olosuhteet ei aina anna meidän olla fyysisesti rakkaiden ystäviemme ja rakkaittemme lähellä. Emme aina voi olla heidän lähellään piristääksemme tai osoittaaksemme tukeamme heidän vaikeina hetkinä.

Heidän hyvien aikojensa tai menestyksensä aikana emme voi aina osoittaa teoilla, kuinka iloisia olemme heidän puolestaan tai kuinka ylpeitä olemme heistä.

Rakkauden tai ajatusten ilmaiseminen teoiksi voi olla monelle hieman vaikeaa.

Lahjojen antaminen on yleensä yksi yleisimmistä tavoista osoittaa välittämistä. Vaihtoehtoja näyttää kuitenkin olevan rajattomasti, ja usein on stressaavaa sen oikeanlaisen/sopivan etsiminen, joka saa heidät tuntemaan olonsa hyväksi, mikä on käytännöllistä, kohtuuhintaista ja erikoista. Puhumattakaan pakkaamisesta ja postin lähettämisestä koostuvista töistä, jos he asuvat kaukana.

Olemme itse olleet näissä tilanteissa. Nämä kokemukset rohkaisivat ja motivoivat perustamaan www.sukkasukka.fi:n. Palvelun, jonka avulla voit ilmaista ajatuksesi antamalla sukkia tai ilmaisemalla persoonaasi persoonnallisin sukin.

Back to Top
Tuote on lisätty ostoskoriin
Verified by MonsterInsights