fbpx
0

Etsi tuotteita

Sukat

SukkaSukka-tiimi uskoo, että tiukkoja määräyksiä noudattavan valmistajan (kuten EU:n) kontrolloidummalla prosessilla valmistamat sukat eivät ole vain laadukkaita, vaan myös vastuullisesti valmistettuja. Kaikki myymämme sukat on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa, jossa on seuraavat edut:

 -Tuotteiden kuljetuksella EU:n sisältä on vähemmän ympäristövaikutuksia kuin tavallisilta tuhansien kilometrien päässä (esim. Aasiassa) sijaitsevilta valmistajilta.

-Sukkien valmistus EU:ssa, takaa, että prosessi on vähintään yhdenmukaistettu, jos ei sovellettavien EU-direktiivien mukainen.

-Tuotteiden hankinta EU:n valmistajilta, vähentää maksu-, toimitus- ja tullimaksuja.

 

Lähes kaikki sukat ovat OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioituja (maailman tunnetuimmat merkinnät haitallisten aineiden varalta testatuille tekstiileille), mikä tarkoittaa, että kaikki sukkien materiaalit on testattu haitallisten aineiden varalta ja tuote on siten ihmiselle vaaraton. Loput sukat on valmistettu parhaista langoista, jotka on hankittu paikalliselta toimittajalta Puolasta.

Sukkavalmistajamme/merkkimme on valittu huolella. Tällä hetkellä kaikki valmistajamme sijaitsevat Puolassa, mikä noudattaa tiukasti Puolan hallituksen toteuttamia direktiivejä ja soveltuvaa EU-direktiiviä.

EU-direktiivit:

-Direktiivi 94/62/EY, annettu 20 päivänä joulukuuta 1994, pakkauksista ja pakkausjätteistä.

-Direktiivi (EU) 2019/904, annettu 5 päivänä kesäkuuta 2019, tiettyjen muovituotteiden ympäristövaikutusten vähentämisestä.

Puolan lait:

-14. joulukuuta 2012 annettu laki jätteistä (Lakilehti 2021, kohta 779 sellaisena kuin se on muutettuna) (PL: Ustawa z dnia 14 grudnia 2012 r o odpadach (t.j. Dz. U. z 2021 r.z poz. źn. źn. źn. .), jolla asetetaan Puolan jätehuollon perussäännökset ja pannaan täytäntöön direktiivi 2008/98/EY (jätepuitedirektiivi);

-Laki, annettu 13.6.2013, pakkausten ja pakkausjätteiden huollosta (Laki 2020, kohta 1114). (PL: Ustawa z dnia 13 czerwca 2013 r. o obowiązkach przedsiębiorców w zakresie gospodarowania niektórymi odpadami oraz o opłacie produktowej (t.j. Dz. U. z 2020 r. 3). kuten öljyt ja renkaat, ja sitä täydennetään kertakäyttömuoveja koskevilla määräyksillä.

-Laki 11.5.2001 yrittäjän velvollisuudesta tiettyjen jätteiden käsittelyssä ja tuotemaksuista (Lakilehti 2020, kohta 1903). (PL: Ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o obowiązkach przedsiębiorców w zakresie gospodarowania niektórymi odpadami oraz o opłacie produktowej (t.j. Dz. U. z 2020 r. 3). kuten öljyt ja renkaat, ja sitä täydennetään kertakäyttömuoveja koskevilla määräyksillä.

 

Valmistajat/brändit, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa, noudattavat yllä olevia säännöksiä. Nämä yritykset pyrkivät myös tulemaan vastuullisemmiksi sukkien valmistajaksi. Jotkut toteutetuista käytännöistä ovat:

-Paperin (enimmäkseen ekologisen) käyttö tunnisteissa.

-Langan käyttö lukituksena muovin sijaan.

-Kestävän energian käyttö joissakin tuotantotiloissa.

 

Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että suurin osa sukistamme on valmistajalta (linkki), joka on ollut ja on edelleen erittäin vastuullinen sukkavalmistajana toteuttamalla seuraavaa:

-Muovittomat etiketit

-Vähemmän jätettä. Ei massatuotantoa (vain myytävät), ylijääneiden materiaalien kierrätystä ja kakkoslaadun sukkien lahjoittamista.

-Sukkatehtaan läheltä hankitut langat (n. 10 km | OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioitu)

-Varasto sukkatehtaan välittömässä läheisyydessä

-Varasto energiaa säästävällä päivänvalokatolla

-80-prosenttisesti kierrätetystä muovista (PCR) valmistetut polymailit; Blue Angel -sertifioitu

-tärkkelyksestä valmistetut pakkausmateriaalit (vesiliukoinen, käyttökelpoinen kasvilannoitteena)

-Osallistuu yhteisöprojekteihin seuraavasti:

          *Earth Day: Huomiota luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen

          *Racoon Cleanup: ilmaiset sukat kaikille roskaa kerääville

          *Many Walks: Kampanja eläinten hyvinvoinnin puolesta, tajoamalla suojan hylätyille eläimille (#AdoptDontShop)

          *There’s no planet B(ee): Villimehiläismehiläistarhoja ja paljon kasveja sukkatehtaan alueella

          * Share a pair (on antanut 15 727 paria sukkia vuoteen 2022 mennessä)

 

Me SukkaSukka.fi olemme nuori yritys ja olemme täysin sitoutuneet tuomaan paitsi kauniin näköisiä ja laadukkaita sukkia myös painottamaan vastuullisuutta niin myymiemme tuotteiden kuin oman toimintammekin osalta. Tässä on joitain tavoitteistamme seuraaville 3 vuodelle:

-Parannamme yhteisön osallistumista ja kehitystä mm. voidakseen tukea yhteisöllisiä projekteja (esim. kehittyvien maiden lasten koulutusta) vuoden 2023 kolmanteen neljännekseen mennessä.

-Vähennämme edelleen tai kokonaan poistamme muovin käytön.

-Vähennämme tarvikkeiden tuontikertoja entisestään, mikä vähentää logistiikasta johtuvia ympäristövaikutuksiamme.

Back to Top
Tuote on lisätty ostoskoriin
Verified by MonsterInsights